Reka Industrial Oyj on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja pyrkii kaikin tavoin edistämään eettisiä toimintatapoja, toimimaan eettisesti ja hyvin liiketoimintatavoin. Suhtaudumme vakavasti kaikkiin epäilyksiin liittyen mahdollisesti laittomaan tai epäeettiseen toimintaan.

Ilmoituskanava antaa mahdollisuuden yhtiön työntekijöille, toimittajille, asiakkaille sekä muille sidosryhmille ilmoittaa Rekan toimintaan liittyvästä rikos- ja väärinkäytösepäilystä tai epäeettisestä toiminnasta.

Rekan Notification-ilmoituskanava on toteutettu puolueettoman ja ulkopuolisen kumppanin Keskuskauppakamarin kanssa anonyymin ilmoittajan henkilöllisyyden salaamiseksi. Ilmoituskanavan kautta tulleet ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti Rekan Notification-tiimin toimesta. Tiimi huolehtii siitä, että tapaus käsitellään asianmukaisesti noudattaen sovittua käsittelymenettelyä. Vain Notification-tiimillä on pääsy ilmoituksiin. Tiimi voi myös pyytää ilmoituksen tekijältä lisätietoja käsittelyn aikana.

Suhtaudumme kaikkiin ilmoituksiin vakavasti. Pyydämme sinua kertomaan epäillystä toiminnasta riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme aloittaa tutkinnan. Sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilysi tueksi, mutta ilmoitukset on aina tehtävä rehellisesti, hyvässä uskossa ja vilpittömässä mielessä.

Voit kertoa henkilöllisyytesi tai lähettää ilmoituksen nimettömänä. Jos kerrot henkilöllisyytesi, annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn tutkinnassa tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Ilmoituksen voi lähettää ulkoisella verkkosivustolla:
https://reka.ilmoituskanava.fi/#/

Huomioithan, että tavanomaista palautetta voit antaa esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta täältä