Vastuullisuus on keskeinen osa strategiaamme


Vastuullisuus ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen ovat keskeinen osa strategiaamme, liiketoimintaamme ja jokapäiväistä työtämme. Yhtiömme arvot, strategia ja toimintatavat ovat perustana vastuulliselle toiminnallemme.

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, joita tukeaksemme olemme asettaneet ympäristötavoitteita. Olemme laskenut liikkeelle Vihreän joukkovelkakirjalainan (Green Bond) toiminnan kestävyyden parantamiseksi. Green Bond - joukkovelkakirjalaina tukee Reka Kaapelin investointeja tuotekehitykseen ja tuotantoon vastuullisella tavalla.

Asiakkaillemme olemme pitkäaikainen ja vastuullinen kumppani, joka käyttää ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja.

Kaikki kotimaan tuotantolaitokset käyttävät vain CO2 -vapaata sähköä tuotteiden valmistamiseen. Tämän lisäksi Reka Kaapelin Riihimäen ja Hyvinkään tuotantolaitokset lämmitetään vihreällä energialla.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään tuotantoprosesseista syntyvää ympäristörasitusta sekä lisäämme energiatehokkuutta muun muassa tehtaiden led-valaistuksen avulla. Tuotteemme ovat kiertotalouteen mukautettuja sekä ekotehokkaita johtuen korkeasta kestävyydestä äärimmäisissä olosuhteissa.