Investoimme moderniin yhteiskuntaan ja uudistamme yhteiskunnan tukijalkana toimivaa teollisuutta


Olemme suomalainen teollisuusyhtiö, joka omistaa kansainvälisiä kasvuvoimaisia kaapeli- ja kumiteollisuudessa toimivia yrityksiä.

Omistamme kaapelituotteita ja -ratkaisuja suunnittelevan ja valmistavan Reka Kaapelin sekä vähemmistöosuuden Nestor Cablesista. Yhtiöt kehittävät vastuullisesti pohjoisiin olosuhteisiin sopivia, laadukkaita ja pitkäikäisiä sähköistys- ja tiedonsiirtoratkaisuja.

Tämän lisäksi omistamme teollisia kumituotteita valmistavan Reka Kumin. Yhtiön toiminta perustuu korkeaan kumiosaamiseen, sekä ketterään ja asiakaslähtöiseen tekemiseen räätälöimällä laadukkaita ratkaisuja asiakkaiden omaan tuotantoon.

Omistusten myötä Reka Industrial on mukana niin energia- kuin ajoneuvoteollisuudenkin murroksessa.

Viimeisen 120 vuoden aikana Reka on kasvanut eri vaiheiden läpi kansainvälisesti tunnetuksi ja arvostetuksi teollisuusyritykseksi. Vuosien saatossa olemme vakiinnuttaneet paikkamme laadukkaiden kaapeli- sekä kumiratkaisujen toimittajana teollisuuden tarpeisiin.

Haluamme olla yhteiskunnan tukijalkana toimivan teollisuuden uudistaja. Investoimalla moderniin yhteiskuntaan luomme vastuullisesti uusia mahdollisuuksia älykkäälle ja energiatehokkaalle yhteiskunnalle.

Reka Industrialin liikevaihto vuonna 2020 oli 120,4 miljoonaa euroa. Reka Industrialin B-sarjan osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella REKA.