Reka Kumi - kumia yli 60 vuoden kokemuksella

Reka Industrialin omistama Reka Kumi on Pohjois-Euroopan johtavia teollisen kumituotteiden valmistaja, joka toimittaa korkealaatuisia kumituotteita tunnetuille laitevalmistajille kuljetus- ja konepajateollisuuteen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Aurassa sekä tytäryhtiö, Reka Rubber Polska Sp. z.o.o., sijaitsee Dopiewossa Puolassa. Reka Kumi työllistää noin 300 henkilöä.

Reka Kumin toiminta perustuu korkeaan kumiosaamiseen, sekä ketterään ja asiakaslähtöiseen tekemiseen räätälöimällä kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaiden omaan tuotantoon. Reka Kumilla on pitkiä asiakassuhteita sekä korkea kokemus valmistuksesta, joka on antaa yritykselle vahvan aseman markkinoilla.

Pitkä kumiosaaminen takaa laadun ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Reka Kumin tuotevalikoima jakautuu neljään pääryhmään: muottituotteet, metalli-kumiyhdistelmätuotteet, raskaat profiilit ja muotoletkut. Tuotteita käytettään pääasiassa nestemäisissä liuoksissa, tärinän vastaisissa järjestelmissä sekä raskaissa kumi-metalli yhdistelmissä. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Aurassa ja Puolassa Dopiewossa.

Reka Kumin valmistamia tuotteita:

reka kumituote 2
reka kumi tuote 1
reka kumi tuote 3
reka kumi tuote 4

Reka Kumi on mukana Responsible Care-ohjelmassa. Ohjelman keskeisiä teemoja ovat muun muassa luonnonvarojen kestävä käyttö sekä tuotannon ja tuotteiden kestävyys. Suomessa ohjelmaan on sitoutunut 98 yritystä, jotka edustavat noin 80% kemianteollisuuden tuotannosta.

Lisätietoja Reka Kumista: www.rekarubber.com