Tätä vuosikymmentä pidetään sähköistymisen vuosikymmenenä. Ilmiö synnyttää Rekan kannalta erittäin mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Osana energiamurrosta sähköä synnytetään kestävämmin ja liikenteen uskotaan sähköistyvän. Aiheesta puhutaan nyt vielä enemmän Suomen rajojen ulkopuolella.

Sähköistyminen on osa vihreää siirtymää, jonka tavoitteena on puhdistaa energiantuotantoa ja vähentää päästöjä. Tavoitteena on siis luoda enemmän ja parempaa vähemmällä rasituksella - kestävämmin. Rekan osaaminen energiateollisuudessa ja liikkumisessa mahdollistavat osaltaan nopean siirtymän. Ponnistamme erinomaisista lähtökohdista kasvaviin markkinoihin sekä energia- että ajoneuvoteollisuudessa. Kasvuilmiön odotetaan kestävän jopa vuosikymmeniä.

Tee työtä jolla on tarkoitus

Työn merkityksellisyydestä puhutaan myös ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Menetetylle ajalle ja vaivalle pohditaan merkityksiä. Reka tarjoaa osaamista ongelmiin, jossa energiaa halutaan sekä luoda että kuluttaa kestävämmin. Työllämme on siis arvoa asiakkaidemme, kumppaneidemme ja työntekijöidemme lisäksi koko yhteiskunnalle ja Euroopallekin. Olemme osaltamme mukana luomassa parempaa ja vihreämpää maailmaa.

Rekan ratkaisut ja osaaminen asiakkaiden kasvun keskiössä

Rekan vahva osaaminen antaa asiakkaillemme merkittävää etua sähköistymisen edistämisessä ja uusien ratkaisujen synnyttämisessä. Olemme osaava, kokenut, vakaa ja sitoutunut kumppani yli maa-, yritys-, ja toimialarajojen. Voisi sanoa sähköistymisen trendin ja energiamurroksen sopivan meille enemmän kuin paremmin. Kasvamme, ja uskomme kasvavamme jatkossakin. Työtä on siis tarjolla tänään ja toivottavasti vielä enemmän lähivuosina.

Rekan matka kulkee tuulta päin. Se on haaste, jossa on erittäin kiinnostavaa olla mukana. Rekalla on vahva, kasvollinen omistaja ja merkittävä joukko osakkeenomistajia. Yhtiöillä on ahkera ja sitoutunut johto, joka myös synnyttää tuloksia. Suuntamme on hyvä ja näkymät erinomaiset. Vaikka maailma myrskyää, on syytä katsoa hetkeä pidemmälle. Myrskyn jälkeen on poutasää, eikä tuuli tällä planeetalla vaimene. Siksi on ilo todeta, että huolista ja haasteista huolimatta on ilo matkata Rekan mukana. Työstä tulee täyttymyksellistä hyvässä porukassa ja upeassa mahdollisuudessa parantaa maailmaa askel ja päivä kerrallaan.

Ville Tolvanen

Kirjoittaja on Reka Industrialin pääomistajan, Reka Oy:n, hallituksen jäsen